Forum poświęcone serwerowi Górnicza Dolina RP
Chcesz zostać jednym w przyszłości jednym z Rycerzy.Nie tak łatwo chłopcy.Musisz przejść długą droge na służbie u Dowódcy jako Knecht.Jeśli zdecydujesz się dołączyć do Garnizonu Zamkowego wystarczy że napiszesz takie coś :
Nick:xxxxx
W jakich godzinach jesteś na Serwie:xxxx
Czy będziesz przestrzegał Regulamin:xxxx
PS:Tomczewski.Jeśli osoba nie wypełni tego podania to go nie przyjmuj.Dowiesz sie wtedy że to OSOBA nie ma Konta na forum.
Nick:Adameq
W jakich godzinach jesteś na Serwie:Dopiero zaczołem ale będe różnie w pon. wt. śr. od 16 do 18 a w soboty gdzies tak 6 godzin bede pewnie siedzial.
Czy będziesz przestrzegał Regulamin:Tak
PRZYJĘTY GRATULUJE
Nick:Marco
W jakich godzinach jesteś na Serwie:Ja jestem dosyć często na serwie, co już niektórzy zdązyli zauważyc, siedzę od rana do wieczora z małymi przerwami.
Czy będziesz przestrzegał Regulaminu: A mam inne wyjście? Oczywiście,że tak!
Przyjęty Gratuluje
Nowy użytkownik
Nick:Frytko#Mania
W jakich godzinach jesteś na Serwie: różnie w wolne dni od rana do wieczora a gdy szkoła to od 14 lub 15 do 19
Czy będziesz przestrzegał Regulamin:Tak
Przyjęty Gratuluje
PS:Będę się tobie przyglądał,bo dość często zapominasz o nawiasach,stosowaniu OOC i IC.Więc lepiej nie zapominaj o nawiasach,OOC i IC.
Nick:Sopre
W jakich godzinach jesteś na Serwie:14-15 może i wcześniej
Czy będziesz przestrzegał Regulamin:Będe przestrzegał regulaminu przez całe moje skazańcze życie.
Przyjęty Gratuluje
PS:Będę się tobie przyglądał,bo dość często zapominasz o nawiasach,stosowaniu OOC i IC.Więc lepiej nie zapominaj o nawiasach,OOC i IC.
Nowy użytkownik
Nick:KEMLLER(PL)
W jakich godzinach jesteś na Serwie: jeżeli będzie to weekend to od 10 00 do 16 00,a jeśli o zwykłe dni robocze to raczej od 16 do 19
Czy będziesz przestrzegał Regulaminu: regulamin to pierwsze co jest u mnie ważne w rozgrywce (przestrzegać go )
Przyjęty Gratuluje
OGŁOSZENIE:
Rekrtutacja do gildi "Zamek" zostaję zamknięta,czyli
rekrutacja OFF!!!!!
NOWE OGŁOSZENIE:
Rekrutacja do gildi "Zamek"zostaję otwarta
Powód?Ponieważ 3 knechtów odeszło,a do to tego widzę pełno ludu u buntowników